Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
14:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вантажівки, швидкі і прості легковики застрягли в заметах цієї ночі

|«« «« »» »»|

Рятувальники по всій області визволяли заручників негоди.

Внаслідок ускладнення погодних умов, водії автівок, не впоравшись з керуванням на слизьких автошляхах, потрапляють до снігових пасток, з яких не можуть самостійно вибратись. Тож, рятувальники Дніпропетровщини допомагають громадянам, що стали заручниками негоди.

Так, 12-го лютого о 14:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Казакова міста Жовті Води водій легковика не впорався з керуванням на слизькій дорозі та з’їхав з проїжджої частини у кювет. Співробітники 39-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, за допомогою буксирувального тросу, вилучили автомобіль «ГАЗ-24» із засніженого узбіччя на проїжджу частину дороги.

О 14:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про значне ускладнення руху на автошляху М-04 «Знам’янка-Луганськ-Ізварине» на ділянці «Кривий Ріг – Дніпро» неподалік села Долинське Дніпровського району. За викликом направлено відділення частини спеціальної пожежної техніки загону технічної служби Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, а також співробітників та спеціальну техніку служби автомобільних доріг. Підрозділом ДСНС надано допомогу по буксируванню трьох одиниць велиговагової техніки. Станом на 17-00 затор в районі села Долинське ліквідовано, рух автотранспорту поновлено.

О 18:50 надійшло повідомлення, що на вулиці Шевченка села Починно-Софіївка Магдалинівського району у сніговому заметі застряг автомобіль «Ford Focus», в якому перебувало двоє дорослих та дитина, 2016 року народження. Надзвичайники звільнили лекговик зі снігової пастки та відбуксували до безпечної частини дороги.

О 19:02 на спецлінію «101» надійшло помідомлення, що на вулиці Петропавлівській міста Покров у сніговому полоні опинився службовий автомобіль компанії енергопостачання. Підрозділом 44-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, за допомогою буксирувального тросу, вантажний мікроавтобус «Citroen Jumper» вилучено зі снігового замету.

О 19:43 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що за межами села Антонівка Межівського району на грунтовій дорозі загруз автомобіль екстреної медичної допомоги, що прямував на виклик. На місце події негайно направлено надзвичайників 59-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, які визволили автомобіль медичних працівників із пастки. О 20:20 відділення місцевої пожежної команди села Миколаївка рушило на допомогу водієві вантажного автомобіля «МАЗ», який не впорався з керуванням на слизькій дорозі, внаслідок чого ваговоз перегородив автошлях. По прибуттю до місця події, вогнеборці звільнили дорогу, відбуксувавши вантажівку з причепом на узбіччя.

О 20:48 до надзвичайників Кривого Рогу звернувся водій вантажного автомобіля «МАЗ», який під час підйому слизьким схилом, застряг на дорозі та не може рушити з місця без сторонньої допомоги. Співробітники 10-ої державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, за допомогою металевого тросу, взяли автівку на буксир та доправили на безпечну ділянку дорогу, звідки водій самостійно продовжив свій шлях.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


123  (14.02.21 02:36): где вы сугробы видели? Відповісти | З цитатою
Ку  (13.02.21 11:41): Ну скорые ладно!
Ну чего прутся в метель и гололёд легковушки и грузовые да ещё наверняка без зимней шин и цепей???!!!
Мне кажется что в них отмороженные мозги им что не говори всё как бараны!
Выбачаюсь за грубость но достали!
Потом их доставай ,освобождай !!!
Какого хрна вы а такую погоду создаёте всем проблемами ущербные???!!!
Відповісти | З цитатою
Полина  (13.02.21 11:36): Плохо! Это даже не сугробы, просто нормальный снегопад прошёл))).
За такие акцизы и налоги с бензина и дизеля дороги уже должны быть вылизаны!
Відповісти | З цитатою
Все хорошо  (13.02.21 10:26): Так написано же было что работало 100 единиц техники которая расчищала снег! Відповісти | З цитатою
Горожанка  (13.02.21 10:11): То вы сугробы не видели. Тут просто снегом припорошило. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті