Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 14 червня 2024
20:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Піротехніки Дніпропетровщини знищили німецьку авіабомбу «SD-10мм»

Піротехніки Дніпропетровщини знищили німецьку авіабомбу «SD-10мм»

18-го листопада фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області залучались до робіт зі знищення застарілої німецької авіабомби «SD-10мм» яку було виявлено на відкритій території поблизу села Зелений Яр Криничанського району.

О 09:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у Петропавлівському районі, поблизу селища Осадче, на території покинутого фруктового саду, виявлено застарілий артилерійський снаряд «АС-45мм», у кількості 1 одиниця.

О 12:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у Софіївському районі, поблизу селища Олексіївка, під час планового технічного обстеження, надзвичайниками було виявлено застарілий артилерійський снаряд «АС-152мм», у кількості 1 одиниця.

Відділеннями групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області виявлені боєприпаси знищено шляхом контрольованого підриву.

Шановні громадяни! Нагадуємо про важливість дотримання правил поведінки під час виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів!

У разі виявлення підозрілої знахідки необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102».

Категорично забороняється:

- торкатися підозрілого предмету або пересувати його;

- заливати його рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати;

- намагатися розібрати вибухонебезпечний предмет.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Синяя птица  (19.11.20 13:30): Наверное гуманитарная помощь населению Украины от доблестного Швейка.. Відповісти | З цитатою
Слобожанский, 145  (19.11.20 11:25): Я худею с этих т.н. "журналистов"! 10 мм - это пистолетный патрон! Немецкие авиабомбы типа SD-10 весили около 10 кг (отсюда и маркировка) и были в диаметре от 106 до 140 мм, в зависимости от модификации. Калибр снарядов - да, в миллиметрах, но в маркировке авиабомб ВСЕГДА указывался вес, а не диаметр. Учите матчасть! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті