Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
14:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Набережній Заводській під час прогулянки чоловік знайшов міну

На Набережній Заводській під час прогулянки чоловік знайшов міну

4 листопада фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області тричі залучались до робіт зі знешкодження боєприпасів.

3 листопада поблизу села Одарівка Криничанського району на узбіччі автошляху М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварено місцевий мешканець виявив дві сучасні гранати Ф-1, а також сучасну гранату РГД-5.

4 листопада у лісосмузі за межами села Петрове Софіївського району, під час заготівлі дров, чоловік знайшов застарілий артилерійський снаряд калібру 152 мм.

Цього ж дня у місті Дніпро, під час прогулянки, на відкритій території неподалік житлового будинку на вулиці Набережна Заводська Новокодацького району, чоловік знайшов застарілу мінометну міну калібру 82 мм.

Відділеннями групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області боєприпаси знешкоджені шляхом контрольованого підриву.

Територія за всіма адресами ретельно обстежена. Додаткових вибухонебезпечних предметів не виявлено.



Gorod.dp.ua на Facebook.


8500  (05.11.20 14:19): А мужика за заготовку дров в лесополосе вздpючили или все миной были озадачены? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті