Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 31 травня 2024
00:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі після капітального ремонту почало повноцінно працювати відділення Лівобережного управління соціального захисту населення по Самарському району

У Дніпрі після капітального ремонту почало повноцінно працювати відділення Лівобережного управління соціального захисту населення по Самарському району

Лівобережне управління соціального захисту населення по Самарському району, що на 20-річчя Перемоги, 51 почало приймати дніпрян після капітального ремонту.

Серед іншого тут улаштували затишний опенспейс з інформатором, де відвідувачів консультують, комфортну зону очікування з різними інформаційними матеріалами, зразками заповнення документів.

Окрім того, для зручності батьків зроблено і дитячий куточок, де вони можуть залишити своїх дітей на час спілкування з адміністратором. Управління цілком пристосоване для людей з інвалідністю.

«Приміщення нашого відділення вже вкрай потребувало ремонту. Одна з ключових ідей – застосувати інноваційний підхід до такого приміщення, де постійно відбувається прийом громадян. Серед іншого зроблено велику, світлу і відкриту залу з приємним і простим дизайном, тобто повна протилежність традиційній моделі вузьких коридорів і закритих кабінетів. Створено умови для осіб з особливими потребами та інвалідністю» - розповіла начальниця Лівобережного управління соціального захисту населення Дніпровської міської ради Світлана Котищук.

Зі свого боку, заступник міського голови, директор департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Едуард Підлубний зазначив:

«Минулого тижня відкрили оновлене приміщення Правобережного управління соціального захисту населення по Новокодацькому району міста, сьогодні по Самарському. Попереду відкриття відділень по Соборному і Індустріальному районах. Оптимізація надання послуг не закінчується. У планах впровадити новий програмний комплекс для більш якісного та швидкого обслуговування містян за рахунок автоматизації процесів. А також початок створення «прозорих офісів» для адмінпослуг».

Довідка:
Управління соціального захисту населення протягом року приймають понад 300 тис. громадян. Лівобережне управління соціального захисту населення обслуговує близько 125 тис. мешканців на рік, з яких майже 25 тис. - Самарське відділення.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Воля  (15.10.20 08:21): Полноценно стали работать соцзащита не смешите людей. Просим помогите убрать монетизацию льгот и субсидий. А им это не надо оказывается. Пусть растут долги по коммуналке. Льготная категория людей у которых льготы пожизненно в шоке. Такое впечатление что нас перевела соцзащита на субсидию. Верните безготивкову форму для льготников и поверте долги по коммуналке сократятся. И может быть наконец-то хоть как то заработают соцзащита левобережный. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті