Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 01 июня 2024
17:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепродзержинске на предприятии водоканала будут введены распределительные счета

В Днепродзержинске на предприятии водоканала будут введены распределительные счета
aquaexpert.ru
22 червня Дніпродзержинський міський голова Ярослав Корчевський на брифінгу у виконкомі міської ради поінформував про плани введення на підприємстві водоканалу розподільчих рахунків.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», введення розподільчих рахунків за угодами керівника комунального підприємства з банківськими структурами передбачає більш оперативне надходження коштів від сплати за комунальні послуги на рахунки постачальникам води та електроенергії.

У Дніпродзержинську наразі ситуація з водопостачанням окремих мікрорайонів (лівобережного житлового масиву та нагірних частин правобережного району) залишається складною через значну заборгованість перед Аульським водоводом — понад 3 млн грн. Борги населення міста за питну воду (з урахуванням минулих років) становлять близько 34 млн грн.

Для оздоровлення фінансово-господарського стану підприємства з 1 липня функції надання послуг з водопостачання та водовідведення здійснюватиме КП «Міськводоканал» (після ліквідації КП «Дніпродзержинськводоканал»). «Міськводоканал» віднесене до комунальних підприємств стратегічного значення.

Довідка: У Дніпродзержинську практика введення розподільчих рахунків існує з 2006 року на КП «Дніпродзержинськтепломережа»: за угодою з банком частина коштів, що надходили за сплату послуги теплопостачання, відразу автоматично перераховувалися постачальникам газу без оперативного втручання керівника «Дніпродзержинськтепломережа».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Нат  (24.06.09 17:06): Как надоело... Коммунальная сфера - черная дыра. сколько не плати все равно будешь должен... Хватит воровать!!! Ответить | С цитатой
Лиза  (23.06.09 23:01): Опять врут народу. Хватит издеваться с водоканала, Корчевский одумайся, ведь тебе здесь жить. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте