Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 03 июня 2024
11:49

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепродзержинский тубдиспансер получил уникальную установку для обезвреживания больничных отходов

Днепродзержинский тубдиспансер получил уникальную установку для обезвреживания больничных отходов
mukachevo.net
Дніпродзержинський протитуберкульозний диспансер (ДПТД) отримав за цільовими поставками Міністерства охорони здоров'я унікальну установку — інсиніратор для знешкодження відходів лікарні. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив головний лікар ДПТД Олег Яценко.

Міністерство охорони здоров'я придбало 10 таких установок, і Дніпродзержинський протитуберкульозний диспансер став єдиним закладом міського рівня, якому передано інсиніратор (решту розподілено у профільні інститути та диспансери обласних центрів України).

Установка піролізного типу вартістю близько 1,5 млн грн (виробництва Франції) дозволить значно знизити інфекційні ризики за цілим рядом небезпечних захворювань, а не лише туберкульозу. Відходи диспансеру, які раніше вивозилися на звалище без попереднього знешкодження, будуть знищені, інфекційні ризики щодо цього джерела стануть контрольованими. Завдяки високій потужності — утилізація 30 кг відходів на годину, установка знешкоджуватиме відходи не лише диспансеру, а й інших лікарень.

Введення в експлуатацію установки очікується найближчим часом після отримання низки експертних висновків. Позитивний висновок екологічних служб на роботу установки вже отримано.

Довідка: На обліку у Дніпродзержинському протитуберкульозному диспансері перебувають 3700 хворих, 800 із них мають активну форму захворювання.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте