Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 01 июня 2024
21:03

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Утвержден порядок подготовки и отслеживания результативности актов горсовета

Утвержден порядок подготовки и отслеживания результативности актов горсовета
dndz.gov.ua
10 червня виконком Дніпродзержинської міської ради затвердив рішення про порядок підготовки та відстеження результативності регуляторних актів, підготовлених виконавчими органами міської ради.

Рішення прийняте з метою усунення перешкод, що стримують розвиток підприємницької діяльності у Дніпродзержинську, дотримання ефективності, доцільності, передбачуваності, збалансованості та прозорості у здійсненні державної регуляторної політики виконавчими органами міської ради.

Затверджений порядок регулює процеси підготовки, ухвалення проектів регуляторних актів та визначення ефективності рішень. Регуляторні акти розробляються з урахуванням вимог законодавства, встановлення єдиного підходу для підготовки аналізу регуляторного впливу та до здійснення відстежень результативності; оприлюднення проектів регуляторних актів.

Термін підготовки експертного висновку не повинен перевищувати 10 робочих днів з дня подання проекту регуляторного акту до відділу регуляторної політики та соціального партнерства управління з питань споживчого ринку, розвитку підприємництва та захисту прав споживачів міської ради. Термін виконання заходів щодо відстеження результативності регуляторного акту не може бути більшим, ніж 45 робочих днів.

У 2008 році органами місцевого самоврядування Дніпродзержинська прийнято 1028 рішень виконкому, 261 рішення міської ради, 361 розпорядження міського голови.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте