Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
20:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпродзержинську затверджені заходи підтримки міської громадської організації Товариства сприяння обороні України

У Дніпродзержинську затверджені заходи підтримки міської громадської організації Товариства сприяння обороні України
ric.ua
10 червня виконком Дніпродзержинської міської ради затвердив заходи щодо підтримки міської громадської організації Товариства сприяння обороні України (ТСОУ).

Рішенням рекомендовано вжити додаткових заходів з надання конкретної допомоги міській організації ТСОУ з боку районних у місті рад, військового комісаріату, керівників підприємств та навчальних закладів у здійсненні військово-патріотичного виховання молоді, розвитку технічних видів спорту, підготовки технічних спеціалістів для Збройних Сил України і кадрів масових робітничих професій для господарства міста.

Управлінню з фізичної культури та спорту міської ради доручено вжити заходів щодо дієвої допомоги ТСОУ для проведення спартакіад та спортивних змагань серед допризовної та призовної молоді. Міському центру зайнятості рекомендовано спільно з ТСОУ здійснювати підготовку та перепідготовку кадрів масових професій.

У Дніпродзержинську на базі ТСОУ створено міський спортивно-технічний клуб (постановою Дніпропетровського обласного комітету ТСОУ від 1987 року). Міський спортивно-технічний клуб об’єднує близько 500 спортсменів, котрі займаються в секціях авіамоделізму, водно-моторного, автомобільного, дельтапланерного та радіоспорту.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті