Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
11:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З початку року жителі Дніпропетровщини вкрали газ майже на мільйон гривень

З початку року жителі Дніпропетровщини вкрали газ майже на мільйон гривень

З початку 2020 року спеціалісти АТ «Дніпропетровськгаз» зафіксували 85 фактів несанкціонованого використання споживачами блакитного палива. Недобросовісним споживачам нараховано до сплати 907 тисяч грн. Більшість випадків стосуються втручання в роботу побутових газових лічильників.

Загалом, клієнти АТ «Дніпропетровськгаз» компенсують незаконно використаний обсяг природного газу в розмірі 120 тис. м куб. Найбільший штраф за втручання в систему газопостачання сплатить споживач в розмірі майже 200 тис. грн.

«Несанкціоноване втручання у роботу газових мереж – це, перш за все, величезний ризик для безпеки наших споживачів. Дуже часто у місцях несанкціонованих врізок у газопроводи виявляються витоки газу, які можуть призвести до вибухів та фатальних наслідків», - говорить директор технічний АТ «Дніпропетровськгаз» Сергій Бачурін.
За виявленими фактами незаконного відбору блакитного палива фахівці «Дніпропетровськгазу» складають акти про порушення, проводять відключення несанкціонованих споживачів та стягують заподіяні збитки, в тому числі через суд в примусовому порядку.

Розмір компенсації розраховується відповідно до вимог Кодексу ГРМ та залежить від конкретного виду порушення: врізка у газопровід, самовільне підключення чи втручання в роботу лічильника. Окрім суми збитків, споживачу доведеться також сплатити всі послуги з відключення та відновлення газопостачання, а у разі пошкодження лічильника – його вартість разом із вартістю монтажних робіт.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кризис  (03.06.20 23:55): У Нафтогаза одна корпоративная оргия миллионов на 10 тянет ... Відповісти | З цитатою
Шизоід  (03.06.20 18:08): Так самі газовики накрали значно більше.Навіщо тепер скиглити? Відповісти | З цитатою
Юрий  (03.06.20 17:47): Ну, если говорить с ними их языком: то сколько обкрадено потребителей под видом "температурных расширений". Как аукнется... Интеллект народа круче интеллекта наемников облгазов. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Метролог  (03.06.20 16:43): Составляются фиктивные акты, в которых выставляется якобы недоучтенный газ по коррекции температуры и давления, что является по сути откровенной чушью, и пользуясь положением вырубают газ. А господин Бачурин жалко что не сидит в местах столь отдаленных за трагедию на Мондрыковской... Пусть лучше "Га многаз " расскажет сколько исков в суде они проигрывают по этим начислениям Відповісти | З цитатою
345353  (03.06.20 15:03): Так это наш газ.
Недра Украины и ее природные богатства принадлежат народу, а не кучке недобитых буржуев. Как бы им не хотелось думать иначе.
Відповісти | З цитатою
местный  (03.06.20 14:56): Самый наглый монополист в стране!
Для них лям гривен, что для обычных граждан пару десятков гривен - не обеднеют!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті