Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
15:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі під час земельних робіт знайшли стару протитанкову міну

У Дніпрі під час земельних робіт знайшли стару протитанкову міну

19-го травня фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області залучались до робіт зі знешкодження застарілих боєприпасів.

Так, у Широківському районі сталося два випадки виявлення вибухонебезпечних предметів, а саме:

- 18-го травня о 19:58 у селищі Широке на вулиці Казбек, власник домоволодіння рив траншею для водопроводу у дворі та натрапив на предмет, схожий на застарілу мінометну міну калібру 82 мм у кількості 1 одиниця. При обстеженні вибухонебезпечного предмету, піротехніки ідентифікували, як застарілу мінометну міну калібру 120 мм;


- 19-го травня о 11:35 неподалік села Новоукраїнка під час випасу худоби громадянин виявив предмет, схожий на застарілий артилерійський снаряд калібру 75 мм у кількості 1 одиниця.


О 16:00 на вулиці Кільченській Індустріального району міста Дніпро, під час проведення земельних робіт працівниками підприємства на відкритій території виявлено предмет, схожий на застарілу протитанкову міну ТМ-46 у кількості 1 одиниця.

По прибуттю піротехніки ретельно обстежили місце події, додаткових вибухонебезпечних предметів не виявили.

Відділеннями групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області виявлені боєприпаси знищено шляхом контрольованого підриву.

Запам’ятайте! Якщо ви випадково виявили вибухонебезпечний предмет, до нього не можна навіть торкатися – це дуже небезпечно.

Знешкоджувати вибухонебезпечні предмети мають право тільки спеціально підготовлені фахівці піротехнічних груп, які пройшли фахову підготовку та мають практичні навички роботи з вибуховими речовинами та різноманітними боєприпасами.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Корректор  (20.05.20 13:29): "прошли профессионализма подготовку"
Как поэтично построена фраза! Растёте, господа журналисты!
Відповісти | З цитатою
Брат-2  (20.05.20 09:16): Эхо войны... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті