Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
10:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З проєктувальником нової злітно-посадкової смуги аеропорту Дніпропетровщини підписали договір

З проєктувальником нової злітно-посадкової смуги аеропорту Дніпропетровщини підписали договір

ДП «Фінінпро» підписало договір з переможцем тендеру на проєктування злітно-посадкової смуги аеропорту Дніпропетровщини – ТОВ «Інститут Укрдорпроект». Це важливий крок в підготовці до старту будівництва нового летовища, наголосив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

«Держпідприємство «Фінінпро» декілька разів оголошувало тендер на проєктувальника злітно-посадкової смуги. Щоразу торги зривалися, здебільшого через неповний пакет документів від учасників. У лютому торги вдалося провести успішно – перемогу одержав «Інститут Укрдорпроект». Він пройшов перевірку антимонопольного комітету. Вже підписано договір і компанія приступає до роботи. Один із найважливіших етапів підготовки до будівництва – проєктування смуги – триватиме кілька місяців», – наголосив Олександр Бондаренко.
«Інститут Укрдорпроект» – компанія з українським та міжнародним досвідом, яка спеціалізується на проєктуванні доріг, мостів та аеродромних комплексів. Для летовища Дніпропетровщини вона спроєктує злітно-посадкову смугу довжиною 3,2 км. Вона матиме сучасні системи навігації, метеорологічне та світлосигнальне обладнання. Завдяки цьому аеропорт зможе приймати літаки всіх типів навіть у туман.

Навесні ДП «Фінінпро» проведе другий великий тендер – на визначення забудовника смуги. Роботи почнуться влітку 2020-го. На це з держбюджету виділили 1,2 млрд грн.

Новий міжнародний термінал та VIP-термінал у єдиному комплексі будуватиме приватний інвестор – українська промислово-фінансова група DCH.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Сержио.  (06.03.20 12:13): Первоначально была информация что в апреле во всю мощь стройка закипит. А тут опять сопли. Планировали за два, хотели за полтора,а получится как всегда. Відповісти | З цитатою
Fuglu  (06.03.20 10:57): Ну так строить же будут))) еЕ!
Х А З Я И ж прилетят скоро! Вот б а т ра к и и готовятся - дороги делают, взлётные полосы, жильё элитное строят. Ибо негоже Х А З Я Й О В по кочкам да ухабам, да в бараки селить.
Відповісти | З цитатою
5542  (05.03.20 20:18): А с Петровкой оооочень интересно. Порежут или запустить??? Відповісти | З цитатою
Погонщик красного КТМ_а  (05.03.20 17:52): Как там с Петровкой? Заработала? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті