Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
12:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

120 дітей з Дніпропетровщини отримали обласні стипендії

|«« «« »» »»|

У Дніпропетровській облдержадміністрації відзначили найкращих школярів та студентів. Стипендії, цінні подарунки та квіти отримали 120 сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У круглій залі Дніпропетровської облдержадміністрації – святково. Більше сотні обдарованих дітей з усієї області приїхали на урочисте вручення стипендій.

«Дніпропетровщина надзвичайно багата на талановиту й обдаровану молодь. За доброю традицією влітку підводимо підсумки навчального року та вручаємо стипендії кращим школярам та студентам області. Цього року із понад 160 претендентів обрали 120. Половина стипендіатів – стовідсоткові відмінники», - розповіла заступниця голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ірина Грицай.

Обласну стипендію Дніпропетровська ОДА започаткувала у 1997 році. Грошовим заохоченням за успіхи у навчанні відзначають сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

«Навчаюся у Магдалинівській школі, стипендію отримую вже вчетверте. Подобаються усі предмети, але найбільше - історія, англійська та географія. Щасливий, що знову у числі стипендіатів, це надихає навчатися краще», - поділився старшокласник Едуард Гоменюк.

Обласну стипендію призначають учням 5-11 класів та студентам до 18 років.

Вже всьоме отримала стипендію від облдержадміністрації школярка Юлія Шерстньова з Новомосковського району.

«Ніякого секрету немає, я просто дуже люблю навчатися. Приділяю урокам багато часу. Іноді і безсонні ночі бувають, але результати того варті. Ця стипендія стимулює навчатися ще краще», - зізналася стипендіатка Юлія Шерстньова.

Розмір виплати щороку зростає. Цього року – це 3,5 тисячі гривень.

Серед стипендіатів – 11-класник Роман Загляда з Верхньодніпровського району.

«Стипендію отримав вже вчетверте. Мені дуже подобається навчатися, маю гарні результати з усіх предметів. Але найбільше подобається хімія», - поділився Роман.

Із 1997 року обласну стипендію отримали понад 4 тисячі сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Нуну  (09.07.19 14:00): Эта т.н. стипендия - одноразовая выплата что-ли? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті