Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
08:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Синельниковому поруч із оновленою школою №7 збудували сучасний стадіон

|«« «« »» »»|

Замість примітивного футбольного поля з травою та камінням – професійні майданчики із якісним покриттям. У Синельниковому поруч із оновленою школою №7 побудували сучасний стадіон.

Такий спортивний простір - єдиний в усьому місті. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Маємо зробити усе, аби діти Дніпропетровщини могли навчатися та розвивати свої таланти в сучасних умовах. Адже саме молодь – наше майбутнє. Нині для хлопців та дівчат області створюємо спортивно-освітні комплекси. Реконструюємо школи, а поруч – оновлюємо стадіони. Професійні умови для занять спортом вже отримали мешканці Синельникового», - сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

На новому стадіоні - футбольне поле зі штучним покриттям, поле для гандболу та міні-футболу, баскетбольний, волейбольний та гімнастичний майданчики. А ще – смуга перешкод та воркаут-зона. Вперше у спортсменів Синельникового з'явилися чотири професійні бігові доріжки, яма для стрибків у довжину, 110-метрова ділянка для бігу з бар'єрами.

За словами директора місцевої дитячо-юнацької спортивної школи Олександра Родзіна – від бажаючих тренуватися на новому полі нема відбою. З ранку до вечора сюди приходять займатися і діти, і дорослі з навколишніх районів міста.

«Серед місцевих мешканців поява стадіону викликала фурор. Вже черга виросла із тих, хто хоче тут пограти, хоч бери і графік відвідувань складай, - сміється директор Олександр Родзін. - Такого сучасного спортивного простору, як зараз, місто Синельникове чекало не одне десятиліття. Впевнений – завдяки новому майданчику синельниківський футбол зробить прорив».

На стадіоні вже тренуються учні школи №7 та вихованці місцевої ДЮСШ. Діти в один голос кажуть – у те, що старенький спортивний майданчик настільки зміниться, навіть не вірили.

«Ми не уявляли, що колись у нас буде такий сучасний стадіон. Раніше ми не могли нормально бігати на фізкультурі, бо доріжки були нерівні. А зараз це просто радість – займатися у таких умовах. Коли тренуєшся, навіть не помічаєш навантаження», - сказала учениця 11 класу школи №7 Анна Цупар.

Тепер на новому стадіоні проводитимуть обласні змагання та тренуватимуть майбутніх чемпіонів.

«Нове поле – це дуже круто. Покриття – рівне та м'яке, грати тепер набагато комфортніше. Зручно віддавати передачі, м'яч не заплутується у траві, як було раніше, - розповів учень 10 класу школи №7 Владислав Гонтар. - Я мешкаю недалеко, тож тепер у будь-який момент можу прийти сюди та побігати. Помітив, що вже набагато більше людей стали займатися спортом. Ввечері проходиш повз стадіон – а тут і діти, і дорослі тренуються».

Поруч зі стадіоном завершують реконструкцію школи №7. В закладі – майже 400 учнів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті