Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
01:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі розпочалося голосування за найкращу композицію у конкурсі «Пісні ProDnipro»

У Дніпрі розпочалося голосування за найкращу композицію у конкурсі «Пісні ProDnipro»

Призовий фонд конкурсу – 50 000 гривень.

У Дніпрі завершився перший етап конкурсу «Пісні ProDnipro». З 5 червня до 29 серпня тривав прийом заявок від конкурсантів. Загалом до оргкомітету надійшла 101 композиція. Жанр, тривалість пісень та вік учасників не обмежувалися. Конкурс проводиться у рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця».

Наразі до своєї роботи приступило журі конкурсу на чолі з професором, ректором Дніпропетровської академії музики ім. М. Глінки Юрієм Новіковим. До складу суддівської колегії увійшли відомі музиканти, журналісти, громадські діячі, актори. До Дня міста їм потрібно визначитися із переможцями. Можливо, одну з композицій журі рекомендуватиме як майбутній гімн Дніпра.

Ознайомитися з усіма композиціями-учасницями може кожен охочий. На офіційному сайті конкурсу за посиланням: http://pisniprodnipro.dp.ua/konkurs/ також можна підтримати пісню, що сподобалася.

Гала-концерт виконавців найкращих композицій, які були подані на конкурс, відбудеться 8 вересня в рамках святкових заходів до Дня міста на Січеславській Набережній, на сцені біля готелю «Дніпропетровськ». Початок – о 18:00.

Gorod.dp.ua на Facebook.


x-press  (31.08.18 20:14): Конкурс закончился, а про него только написали? Это как называется? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті