Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
06:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Укрпошта відкрила перше оновлене відділення у Дніпрі

Укрпошта відкрила перше оновлене відділення у Дніпрі

Головна пошта країни відкрила відділення 49100 в м. Дніпро на житловому масиві Перемога за адресою пр. Героїв, 3. Приміщення було повністю відремонтовано, а саме відділення запрацювало вже з новим брендингом.

“Продовжуємо оновлювати мережу відділень Укрпошти та відкрили після ремонту перше відділення у Дніпрі, яке дає один із найбільших доходів серед міських відділень. Ремонт тут робили власним коштом, не залучаючи підрядні організації, які запропонували нам втричі дорожчу вартість робіт. У таких великих містах, як Дніпро, ми продовжимо відкривати нові та оновлювати відділення, які вже існують, щоб стати ближчими та зручнішими для клієнтів, а також досягти балансу присутності з конкурентами“, – відзначив під час відкриття відділення в. о. генерального директора Укрпошти Ігор Смілянський.

В автоматизованому відділенні встановили 4 нових комп’ютери, оновили канали зв’язку і тепер послуги клієнтам будуть надаватися швидше. До того ж час роботи є зручним для відвідувачів – відділення працює без обідньої перерви та до 20.00.

Клієнти можуть відправити лист чи посилку, здійснити платежі або скористатися іншими поштово-логістичними та фінансовими послугами Укрпошти.

“Як відомо, більшість відділень Укрпошти знаходяться у комунальній власності. Відкрили 100-те відділення – в тому районі, де я жив. Приємно, що саме з нього почалося оновлення відділень у Дніпрі. Це буде зручно для наших земляків“, – зауважив міський голова Дніпра Борис Філатов.

У відділенні 49100 працює 13 співробітників, із низ 4 оператора та 6 листонош. Воно обслуговує близько 10 тисяч мешканців житлового масиву Перемога, щодня послугами цього відділення користуються в середньому 300 жителів міста.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Степанова Людмила  (05.01.21 17:56): Посылка DHL из ФРГ не express, oтправленная 14.11.2020 на почтотделение
49100 не пришла сегодня 5.01.2021г. Телефонная связь с этой почтой отсутствует , хотя даны фейковые номера в сети. Гарячая линия предлагает лично идти на почту, а мне не позволяет здоровье.
Відповісти | З цитатою
exses  (21.05.18 17:32): Если в борделе падают кассы, то не мебель менять, а ***. Відповісти | З цитатою
почтовый голубь  (21.05.18 13:23): Ого! Ото прогресс! 4 года уже реформы в Укрпоште, а таком "маленьком" городе как Днепр обновили аж целое одно отделение! Ото прогресс!!
В 23-м отделение вон окна пару месяцев как пластиковые поставили, а сделать откосы или не за что, или не могут. Ну не залетают вороны, максимум воробьи и летучие мыши в щели пролазят...
А стоимость услуг? 20 грн заказное письмо! Да ну это пошту..., никакого информирования что письмо пришло! А график работы, до 17,30, как попасть туда в будний день если до 18,00 на работе?
Лучше десятку доплачу и НП отправлю, и быстрее и надежнее и уведомление придет о доставке, и работают до 9-ти вечера.
Відповісти | З цитатою
И  (21.05.18 11:56): 13 сотрудников, из низ 4 оператора и 6 почтальонов, а остальные 3-е кто?
Начальник отделения, зам. начальника отделения и зам. зама? Может необходимо оптимизировать?
Відповісти | З цитатою
Кэп  (21.05.18 11:40): Ремонт и "новый" бренд - еще не показатель сервиса. Відповісти | З цитатою
Местный житель  (21.05.18 10:59): Там ещё несколько "динозавров" осталось работать. Их бы тоже "обновить"... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті