Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
11:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад 230 адмінпослуг можуть отримати мешканці Дніпропетровщини онлайн

Понад 230 адмінпослуг можуть отримати мешканці Дніпропетровщини онлайн

Мешканці Дніпропетровщини можуть отримати онлайн через систему IGov понад 230 адмінпослуг. Це – найбільше в Україні, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Аби зручними сервісами могли скористатися й містяни, й мешканці сіл розширюємо в регіоні мережу ЦНАПів. Нині їх вже 57 – найбільше в Україні. Не відстає область і за електронними послугами – через IGov їх можна отримати понад 230. Такі сервіси – це зручно та швидко», - розповів Валентин Резніченко.

На IGov можна отримати найбільш затребувані послуги – оформити субсидію, виплати при народженні дитини, прописку.

Щоб замовити послугу, слід зайти на iGov.org.ua, авторизуватися через програму BankID, заповнити запропоновану форму. Про етапи виконання заявки клієнту повідомляють через sms.

Влітку 2015 року Дніпропетровщина першою в Україні почала переводити адміністративні послуги в електронний режим. Проект спільними зусиллями втілюють ІТ-волонтери та ДніпроОДА.

Gorod.dp.ua на Facebook.


как по мне  (19.03.18 13:57): ..мне всё это липа. Очень много документов необходимо представлять в оригинале. Подписи, печати-штампы, фирменные бланки, регистацию Вх - Исх, ... Відповісти | З цитатою
Екатерина  (19.03.18 12:51): Красиво пишут, можно, но оригиналы документов нужно привозить все-равно. Единственный плюс, что без очереди( по крайней мере так у меня было). Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті