Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
10:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі за неподання декларації колишній патрульний опинився на лаві підсудних

У Дніпрі за неподання декларації колишній патрульний опинився на лаві підсудних

У Дніпрі за неподання декларації колишній патрульний опинився на лаві підсудних.

Прокуратурою Дніпропетровської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно колишнього працівника патрульної поліції за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ст.366-1 КК України (умисне неподання суб’єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції»).

Встановлено, що інспектор одного з батальйонів Управління патрульної поліції в Дніпрі, звільнившись з місця роботи за власним бажанням, не подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за період з січня по березень 2017 року, чим порушив вимоги антикорупційного законодавства.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


1  (21.11.17 08:48): Патрульный видимо и не знал, что эту декларацию нужно заполнять :)) Відповісти | З цитатою
упк  (21.11.17 07:53): "...оказался на скамье подсудимых".Так его осудили или он под следствием? " Сейчас судебное разбирательство уголовного производства продолжается" --- За то, что патрульные штрафуют и выявляют в нетрезвом виде (в качестве водителей) прокурорских, то же происходит и со стороны судей. Это реформа такая-"рыба,рак и щука". Поэтому патрульные и увольняются. Відповісти | З цитатою
Кэп  (21.11.17 07:49): Интересно, это тот патрульный, который понял, что МВД как было болотом, так им и осталось, и поэтому ушел?
А болото-то не отпускает...
Відповісти | З цитатою
Talk  (20.11.17 23:26): Суки. Интересно, по всем так шустро работают? Эй, кто ещё хочет работать патрульным? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті