Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
21:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Гості Форуму української молоді діаспори розповіли про значення конгресу для розвитку Дніпра та України

|«« «« »» »»|

22 серпня у Дніпрі урочисто відкрили Форум української молоді діаспори. До цього учасники з'їзду провели і тематичні сесії та відвідали знакові місця міста.

«За підтримки держави цей молодіжний форум проходить учетверте. Вдячний міській раді Дніпра та обласній раді Дніпропетровщини за підтримку заходу. Дякую діаспорянам. Важливо, що форум відбувається саме тут, адже це – прифронтова область», – зазначив міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

Мер Дніпра Борис Філатов зауважив, що молодіжне зібрання допоможе привернути до міста увагу діаспори та територіальних громад України.

«Ми приймаємо цю важливу подію вперше, і їй передувала неабияка підготовка. До нас приїхало багато поважних гостей із різних країн світу. І всі ми будемо очевидцями великої кількості заходів, які допоможуть привернути до міста увагу не лише діаспори, а й інших територіальних громад», – сказав міський голова Дніпра.

За словами заступника голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Каміля Примакова, цей конгрес зможе показати всьому світові, що українці єдині.

Президент Світового конгресу українських молодіжних організацій, очільник Україно-сербської торгово-промислової палати Мирослав Гочак переконаний, що форум у Дніпрі сприятиме започаткуванню культурних і бізнес-проектів.

«Цей захід вперше проходить на Східній Україні. Важливий елемент форуму – співпраця українських молодіжних організацій діаспори з громадським сектором молоді України, обласними та місцевими радами», – сказав він.

Речник української громади в угорському парламенті, перший заступник президента СКУМО Ярослава Хортяні подякувала дніпрянам за теплий прийом.

«Я рада, що під час перших сесій учасники форуму з України цікавилися життям діаспори. Йшлося також про те, що робити, аби спростовувати дезінформацію, яку поширює Росія щодо України. Ми будемо напрацьовувати рішення», – заявила Ярослава Хортяні.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Я  (23.08.17 14:52): Лопнет скоро... вышиванка имеется ввиду) Відповісти | З цитатою
Linа  (22.08.17 20:27): Діаспора наша вельмишановна, уклін вам низький!
Красно дякуємо за допомогу, за науку, за нескінченну віру в нас, сіромах нескорених..
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті