Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 31 травня 2024
00:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вступна кампанія до вищіх навчальних закладів стартувала невдало — сайт з електронними заявами не працює

Вступна кампанія до вищіх навчальних закладів стартувала невдало — сайт з електронними заявами не працює

За новими правилами прийому, абітурієнти, які не мають спеціальних умов участі у конкурсному відборі, подають заяви на вступ тільки в електронній формі.

Зранку 12 липня у коридорі приймальної комісії Дніпровського національного університету невеличка черга. Вступники, які мають спеціальні умови участі у конкурсному відборі, чекають розгляду своєї заяви особисто представником комісії. Решта звертається за консультацією або просто ще не знає про необхідність подання заяви в електронному вигляді.

«Так надёжнее. Потому что в электронном виде — вдруг зависнет ещё компьютер. Это будет долго. А так пришёл, отдал и спокоен».
«У меня льгота, я пришла лично подавать».
«Пришёл сюда просто, чтоб узнать кое-что, разобрать некоторые вопросы».
Електронну заяву можна оформити на власному комп’ютері. Але і в закладах для цього створені спеціально облаштовані пункти.

Михайло Дергачов, відповідальний секретар приймальної комісії: «Людина створює — допомагаємо, консультуємо, якщо є необхідність — створює електронний кабінет. Якщо вона створила, приїхала сюди подати заяву — значить консультуємо щодо подання заяв. В принципі вступник може скористатись послугами нашого центру, пункту консультаційного, при подачі заяв навіть не до нас».
Михайло Петрович також радить абітурієнтам заздалегідь продумати пріоритетність своїх заяв до різних вишів.

Михайло Дергачов, відповідальний секретар приймальної комісії: «Якщо ви вказали пріоритетність на якусь пропозицію, а потім передумали, “ой, виправте”, — цього ми вже не виправимо».
У цей час робота у так званому «консультаційному пункті» стоїть — електронна система не завантажує сторінки.

«Сайт виснет, не можем подать документы, заявления не можем подать. Минут 20 жду. То есть некоторые вообще зайти не могут».
У Придніпровській державній академії будівництва та архітектури ситуація та сама — проблема не в обладнанні закладів, а у перенавантаженні загального серверу.

«Я здесь в общежитии живу, у меня компьютера нет. Поэтому это вся моя надежда. Ну ничего, завтра можно прийти, послезавтра. У меня до 20 числа можно подать».
Володимир, комп’ютерний спеціаліст: «В прошлом году сотрудник, получается, регистрировал свою дочку. Ну, ему удалось ночью зарегистрировать. Сейчас мы ничем не можем помочь».
Сергій, оператор ЕДЕБО: «Сейчас Киев разрабатывает с нуля просто программное обеспечение. Ну, немножко не успевают они, поэтому возникают проблемы».
Представники комісії запевняють: проблеми з електронною базою були і в минулому році, та через кілька днів навантаження на сервер зменшиться і вступники нарешті зможуть оформити свої заяви.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


остап  (14.07.17 14:44): Ни один телефон горячей линии не работает. Когда они говорили, что в этом году система будет работать нормально - никто им и не верил. Сколько еще они будут издеваться и ставить эксперименты на наших детях? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті