Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
18:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Фестиваль «Пісні, народжені в АТО» продовжує приймати заявки від бійців зі всієї країни

Фестиваль «Пісні, народжені в АТО» продовжує приймати заявки від бійців зі всієї країни

ДніпроОДА продовжує розшукувати талановитих бійців, які пишуть та виконують власні пісні. Їх авторські композиції звучатимуть на другому всеукраїнському фестивалі «Пісні, народжені в АТО».

Велика сцена збере військових зі всієї країни. Про війну, любов та побратимів хлопці співатимуть вже в травні. Подати заявку на участь можна до 23 квітня. Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

АТОвець Сергій Кононенко виконував авторські композиції про війну лише перед школярами та побратимами. Вперше заспівав їх на великій сцені на фестивалі «Пісні, народжені в АТО» минулого року. Потім були запис диску та всеукраїнські гастролі. Про цей досвід чоловік може розповідати годинами. Каже: фест дав творче зростання та нових друзів.

«Розширився мій музичний світогляд. Тепер пишу ще й блюз, рок-н-рол, рок. По-друге, фест подарував мені дружбу з фантастичними, просто золотими людьми. Ми – одна сім'я. Тепло спілкуємося, переживаємо один за одного, ставимося, як до рідних братів, - поділився Сергій Кононенко. – Новачкам раджу: хочете зростати – приходьте на фест. Тут немає духу змагань. Тут зібралися рідні люди і вчаться один в одного».

Виступити на другому фестивалі «Пісні, народжені в АТО» можуть бійці зі всієї країни. Для цього слід до 23 квітня подати заявку на сайті.

На розгляд приймаються лише авторські композиції, написані військовими самостійно. Для гала-концерту оберуть 20 найкращих пісень. У журі – учасники минулорічного фесту, військові кореспонденти, зірки української естради.

«Лауреати першого фестивалю «Пісні, народжені в АТО» подають хороший приклад новачкам. Раніше хлопці   співали лише вдома на кухні та в окопах. Тепер – вже звикли до виступів на великій сцені, записали пісенний диск, об'їхали з гастролями Україну. Запрошуємо приєднатися до нашої фестивальної сім'ї»- запросив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

Перший Всеукраїнський фестиваль «Пісні, народжені в АТО» команда Валентина Резніченка та обласна асоціація воїнів АТО організували у Дніпрі в травні 2016-го. На концерт з'їхалися 20 виконавців з різних куточків країни. Співали про пережите на війні. Після фестивалю його учасники записали перший в країні диск АТОшних пісень, який презентували у Києві.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Зашморг  (03.04.17 15:39): Наши защитники! Воины света!!! Героям слава! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті