Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
00:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські Дніпропетровщини провели цікаву та корисну екскурсію для вихованців дитячого будинку

|«« «« »» »»|

Днями, працівники ювенальної превенції та відділу забезпечення БДР УПД ГУНП в Дніпропетровській області організували незвичайну екскурсію для вихованців дніпровського дитячого будинку № 1.

Під час екскурсії, що відбулася в музеї фізкультурно-спортивного товариства «Динамо», діти не тільки прослухали змістовну та пізнавальну лекцію від правоохоронців, але й пізнали історію створення та розвитку музею, переглянули експонати і фотографії.

Це вже не перший спільний захід поліції та Дніпропетровської обласної організації ФСТ «Динамо». Цього разу він охопив дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих ситуаціях, знаходяться на обліку у поліції та дітей - вимушених переселенців із зони АТО.

Начальник відділу ювенальної превенції Олександр Голуб'ятніков розповів дітям, що на базі товариства діють секції з рукопашного бою, академічної греблі, греблі на байдарках і каное, дзюдо та інші.

Окрім цього, дітям розповіли про шкідливість тютюнопаління та вживання алкогольних виробів, роз'яснили до яких негативних наслідків це призводить. Не оминули увагою і тему безпеки в Інтернеті, порадили бути дуже розбірливими у спілкуванні в соцмережах.

Начальник відділу профілактики ДТТ Ірина Снітько розповіла вихованцям історію дорожнього руху, про те коли з'явились перші транспортні засоби, навіщо потрібні дорожні знаки, розмітка та які бувають світлофори. На прикладах пояснила дітям, чому пішоходи мають бути завжди спостережливими та уважними.

Особливу увагу правоохоронець звернула на наслідки до яких призводять зимові розваги поблизу проїзної частини та на використання світло-відбиваючих елементів для пішоходів.

Усім без винятку дітям, педагогам, правоохоронцям дуже сподобалася пізнавальна екскурсія, яка пройшла в жвавому ритмі, адже такі заходи відіграють велику роль у вихованні законослухняних громадян.

Наприкінці зустрічі поліцейські закликали дітей дотримуватися здорового способу життя та підтримувати фізичну форму, а також запросили усіх бажаючих записуватися до спортивних секцій та гуртків.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті