Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
01:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Спортсмени Дніпропетровщини першими в Україні підтримали всесвітню акцію «22 pushup challenge»

|«« «« »» »»|

Флешмоб «22 pushup challenge» за рекордний час набрав неабиякої популярності. Він спрямований на підтримку військових АТО і популяризацію здорового способу життя.

Сьогодні спортсмени Дніпропетровщини, представники спортивних федерацій та спортивних шкіл першими в Україні об’єдналися в одну команду і вийшли публічно віджиматися від підлоги.

Віджимання – типова вправа для кожного спортсмена на тренуванні. Та сьогодні кожному треба віджатися рівно 22 рази – головна умова флешмобу.

Коріння #22 pushup challenge з Америки. Тамтешні психологи помітили, що після того як закінчується війна, через 8 років збільшується кількість самогубств серед військових. В середньому щодня закінчували своє життя самогубством 22 людини. Аби військові відчували свою потребу в суспільстві, започаткували однойменний флешмоб. Головне його завдання – віджатися 22 рази і передати естафету іншим.

Олімпійська чемпіонка з греблі Анастасія Коженкова вперше приймає участь у флешмобах. Про #22 pushup challenge чула і бачила у соцмережах.

«Це дуже гарна ідея підтримати людей. Спортсмени тільки «за» такі заходи. До того ж ми першими із усіх областей об’єдналися майже всіма федераціями. Як то кажуть: у здоровому тілі, здоровий дух», - коментує Анастасія Коженкова.

Для флешмобу у спортивному комплексі зібралося близько 100 спортсменів. Це представники спортивних шкіл та федерацій.

В Україні так масово #22 pushup challenge проводиться вперше. Дніпропетровщина об’єднала всіх спортсменів для підтримки військових.

«Флешмоб дуже швидко набрав популярності. Наші спортсмени вирішили не залишатися осторонь. З одного боку ми підтримуємо наших військових, а з іншого – популяризуємо здоровий спосіб життя», - зазначає начальник управління молоді та спорті Дніпропетровської ОДА Олександр Пшеничников.

Передають свою естафету спортсмени Дніпропетровщини управлінню фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті