Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
22:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Гра, яка вже стала улюбленою – ще одна група дітей бійців АТО зіграла у лазертаг

|«« «« »» »»|

Весело, активно та рухливо – чергова група дітей бійців АТО зіграла у сучасну гру лазертаг. Сюрприз організувала команда Валентина Резніченка.

«Цієї зими Дніпропетровська ОДА організувала чимало цікавих розваг для дітей військовослужбовців. Це і похід на шоколадну фабрику, і візит до лялькового театру, і гра у лазертаг. Вона вже стала найулюбленішю серед дітей», - говорить голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Школярка Валерія багато чула про лазертаг, та сама грає вперше.

«Нас розділили на дві команди. Видали спеціальні жилети, на яких встановлені датчики, та ігрову зброю. У команді я разом зі своєю молодшою сестрою. Думаю, що буде весело та активно», - перед початком імпровізованого бою ділиться Валерія.

Кожна гра проходить за окремим сценарієм. Але головна задача – найшвидше уразити противника і захопити його базу. Саме це і зробила команда червоних. Не минуло й півгодини, як вона перемогла.

«Гра була швидка, але цікава. Команда синіх засіла на одній базі і ми могли захопити їх, зайшовши ззаду. Це й зробили. Мені дуже сподобалося», - розповідає про свої враження Влад.

За своєю малечею мали змогу спостерігати і батьки. На спеціальний екран виведено відео гри.

«Хоча це просто гра, але хвилювалася за своїх дітей. Хотілося, аби вони найкраще себе проявили. Це гарна ідея, і для дітей корисно», - говорить мама Валерії Алла.

На цьому подарунки не закінчуються. Вже незабаром на школярів області чекають екскурсії до першого в Україні музею АТО.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті