Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
07:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На честь Дня Соборності в центрі Дніпра влаштували флешмоб та випустили в небо тисячу жовтих і блакитних кульок

|«« «« »» »»|

У неділю, 22 січня, на честь Дня Соборності в центрі Дніпра відбувся флешмоб «Небо над Дніпром!». Мешканці міста випустили в небо тисячу жовтих і блакитних кульок, які утворили державний прапор України.

«На честь Дня Соборності України молодь Дніпра організувала флешмоб, в рамках якого у соціальних мережах люди публікували фотографії з прапорами України, додаючи хештег УкраїнаЄдина. Сьогодні відбувається заключна частина цього флешмобу – «Небо над Дніпром!». Ми пишаємось тим, що ми українці!» – зазначила заступник директора департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Одарка Біла.

Учасники флешмобу отримали жовті й блакитні кульки від організаторів та під державний гімн одночасно випустили їх у небо.

«Я народилась і живу в Дніпрі, я – українка і пишаюсь цим. Сьогодні ми випустили сотні кульок, з яких у небі утворився наш державний прапор – це вражає!» – розповіла учасниця флешмобу Анастасія.

«День Соборності – важливе свято, яке ще раз нагадує нам, що ми – єдиний народ і маємо пишатися тим, що ми українці. Мені надзвичайно сподобалося брати участь у флешмобі, бо в такі моменти відчуваєш себе частиною великого цілого», – сказав учасник акції Валентин.

Довідка:
День Соборності відзначають в Україні щороку, 22 січня, в день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, яке відбулося в 1919 році. Офіційно в Україні це свято започатковане в 1999 році.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


zri v korenj  (23.01.17 11:49): это они выпустили шарики со своей головы,хотя там и так ничего не было. Відповісти | З цитатою
Егор  (23.01.17 00:01): Видео прикольное на последних секундах...шарики отпустили и толпа патриотов ломанулась домой быстрее))) вот и весь концерт)))СУГС Відповісти | З цитатою
Зашморг  (22.01.17 21:38): Живыми ланцюжками и шариками соборности не добьёшься! Соборность наступит сама по себе, когда из нашего обихода исчезнут слова определяющие жителей страны по региональному признаку! Відповісти | З цитатою
Видео  (22.01.17 20:19): Видео запуска
https://www.youtube.com/watch?v=tqoQSppaYJo
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті