Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
17:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбувся 17-й фестиваль солдатської пісні «Афганський вітер»

|«« «« »» »»|

У суботу, 17 грудня, в Дніпрі відбувся щорічний традиційний фестиваль солдатської пісні «Афганська весна».

Захід проводиться в місті вже всімнадцяте. Цього року на сцену КСК «Шинник» вийшли барди та виконавці з різних куточків України, а також гості з Латвії та Литви.

«Сьогодні для гостей фестивалю виступають понад півтора десятка виконавців. Усі вони – учасники бойових дій в Афгані, яким не з чуток відомо, через що пройшли гості «Афганського вітру», – розповів голова Дніпропетровського міського об'єднання ветеранів Афганістану Юрій Виноградов.

Сергій Оболевич приїхав з Латвії на фестиваль «Афганська весна» вже вп'яте: «Виступати перед бойовими побратимами завжди дуже хвилююче та відповідально. Цим заходом ми показуємо, що таке братерство та дружба, яка не має кордонів», – каже пан Сергій.

Леонід Горобець, учасник вокальної групи «Ташакор», розповідає, що він з колективом бере участь в «Афганській весні» вже втретє. «Ми заспіваємо нові та давно відомі пісні. Фестиваль об'єднує не тільки товаришів по службі, а й простих мешканців Дніпра. На мій погляд, «Афганська весна» – важлива частка військово-патріотичного виховання молоді», – зазначив Леонід.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті