Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 14 червня 2024
12:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Другу соціальну аптеку відкрили у Межівському районі

Другу соціальну аптеку відкрили у Межівському районі

Другу соціальну аптеку відкрили у Межівському районі - відтепер громада має більший доступ до якісних і дешевих медикаментів.

Вартість медичних препаратів – особливо гостре питання для людей, що мають хронічні захворювання, пенсіонери, пільговики та соціально-незахищенні категорії населення.

Саме відкриття соціальних аптек забезпечує ці категорії людей якісними медикаментами за доступними цінами, адже препарати тут продаються з мінімальною націнкою, що у жодному разі не позначається на якості медичних препаратів. У той же час асортимент у таких аптеках дуже широкий,вони забезпечені усім необхідним, для задоволення потреб споживачів. За відсутності певного препарату його доставляють на замовлення всього протягом доби.

«Зараз не усі люди мають змогу придбати доступні медикаменти та повністю задовольнити свої потреби. Тому ми робимо усе, аби кожен житель нашої області мав доступ до якісних та доступних медичних препаратів», - прокоментував голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.

За словами заступника голови облради Володимира Бондарчука, який взяв участь у відкритті аптеки, обласна рада і надалі буде продовжувати роботу по створенню соціальних аптек у регіоні.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (09.11.16 12:37): А этот Межевской район из другого города или из переименованных? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті