Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
09:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов нагородив найкращих працівників Стрілочного заводу Дніпра, який відзначає своє 100-річчя

|«« «« »» »»|

30 вересня міський голова Дніпра Борис Філатов відвідав урочистості з нагоди 100-річчя від дня заснування Стрілочного заводу Дніпра.

Почесні грамоти та подяки від міського голови отримали семеро працівників підприємства. Борис Філатов також пообіцяв заводу нові замовлення. Очільник Дніпра наголосив: місто – це, перш за все, люди, а не тільки заводи та інфраструктура.

Історія Стрілочного заводу Дніпра вражає. Тут працює багато трудових династій. Загальний стаж деяких із них перевищує три сторіччя.

«Це сторіччя не тільки заводу, а й всіх тих людей, які будували та примножували славу нашого великого міста на Дніпрі. Для міста, як територіальної громади і складного соціального механізму, дуже важливо, щоб були люди, віддані своєму місту, своєму підприємству, дому, своїй маленькій батьківщині», – сказав Борис Філатов.

Він також згадав, як за часів своєї адвокатської та журналістської діяльності намагався допомогти зберегти підприємство. Нині вже як міський голова Борис Філатов пообіцяв заводу нові замовлення.

«На 2017-й рік міська влада планує серйозну програму реконструкції трамвайних стрілочних переводів. І здогадайтеся, хто буде основним виробником, і хто буде робити це в місті», – заявив Борис Філатов.

Зазначимо, що історія Стрілочного заводу починається у 1916 році зі створення майстерень стрілочної продукції Катеринославської залізниці. Наразі підприємство виробляє готові металеві вироби, обладнання та пристрої для залізничних колій магістралей, а також для промислових підприємств, метрополітенів, шахт і трамвайних шляхів. Тут працює понад 1,2 тис. осіб.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ключевое слово  (01.10.16 23:29): Догадайтесь:)) угомонитесь)) Відповісти | З цитатою
...  (01.10.16 12:16): Вот объясните мне, как неспециалисту, почему в городе есть Стрелочный завод, а большинство стрелок (если не все, за 1 маршрут не знаю) водители трамваев переводят ломиками вручную. И это 21 век на дворе. Разве это не парадокс? Не верю что есть какие-то технические проблемы с реализацией. И город и предприятие думаю заинтересованы в решении этого вопроса, что же мешает? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті