Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
09:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Дніпрі масштабним святом відзначили День батька

|«« «« »» »»|

Цієї суботи, 17 вересня, в парку ім. Глоби відбулося велике свято з нагоди відзначення Дня батька. Поруч з Фестивальною площею розгорнули розважальне містечко для дітей та їхніх батьків. Упродовж святкування на сцені виступав військовий духовий оркестр Національної гвардії України.

Під час свята працювали різні локації, була представлена техніка – пожежна та поліцейська машини, військова бойова техніка, обладнання, зброя тощо. Усі охочі діти змогли самостійно посидіти в кабінах, що дуже потішило малечу.

Також в рамках свята відбувся міський етап конкурсу «Супер-тато», конкурси на кращу спільну роботу батька і дитини, майстер-класи, спортивні змагання та вікторини.

«Наша головна мета – привернути увагу громадськості до проблеми відповідального батьківства в Україні. На жаль, сьогодні великий відсоток неповних сімей, де діти виховуються без татусів. Подібними заходами хочемо допомогти татусям стати більш відповідальними щодо своїх дітей, приділяти їм більше уваги. Це свято для усіх батьків, які бажають весело і з користю провести дозвілля зі своїми дітьми», – сказав координатор заходу, голова обласної філії міжнародної організації «Міжнародний центр батьківства» Андрій Редькін. Він також подякував керівництву міста за допомогу в організації та проведенні свята.

В рамках міського етапу конкурсу «Супер-тато» відбулося змагання на найшвидше протягування поліцейського автомобіля на канаті. Олександр, батько двох дітей – Уляни та Максима – долучився до конкурсу й поділився своїми враженнями від заходу.

«Прийшли до парку усією родиною. Дуже подобається свято, разом з дітьми взяли участь у різних конкурсах, вікторинах, подивилися на техніку. Такі заходу гуртують родини, і це дуже добре», – зазначив чоловік.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті