Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
18:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині завершують запис диску АТОшних пісень

На Дніпропетровщині завершують запис диску АТОшних пісень

18 АТОшних пісень вже записані, над двома композиціями виконавці ще працюють. На Дніпропетровщині завершують роботу над першим і єдиним в Україні альбомом з піснями про війну на Сході. До нього увійдуть два десятки композицій, які бійці виконали на першому всеукраїнському фестивалі «Пісні, народжені в АТО».

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«У травні на фестивалі пісень, народжених в АТО, бійці виконали 20 композицій. Проникливі вірші та музика про любов, дружбу та надію сподобалися тисячам українців. Нас просили записати диск, щоб можна було послухати улюблених виконавців будь-коли. Робота над альбомом вже на фінішній прямій: 18 композицій записано, дві – на черзі.Перший та єдиний в Україні альбом АТОшних пісень вийде до кінця літа», - зазначив очільник області Валентин Резніченко.

Над диском бійці АТО працюють у професійній студії звукозапису. Деякі надіслали вже готові композиції. На диску будуть всі двадцять пісень, які звучали на гала-концерті фестивалю.

Нині до роботи над альбомом долучилися юристи. Вони займаються ліцензуванням та патентуванням диску пісень, народжених в АТО. Перший тираж складе 1 тисячу екземплярів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті