Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
01:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

650 чиновників скоротили на Дніпропетровщині

650 чиновників скоротили на Дніпропетровщині
650 чиновників скоротили цього року на Дніпропетровщині. Це п'ята частина всіх працівників облдержадміністрації та райдержадміністрацій регіону. У 2016 році оптимізація буде продовжена.

Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко.

«До кожного члена команди висувається три основні вимоги: швидкість, ефективність та результативність. Нас не цікавить, чому якесь завдання не виконане. Для нас важливо, що конкретно зроблено, щоб питання було вирішене в поставлені терміни, - зазначив Валентин Резніченко. - Цього року ми скоротили держслужбовців, які дублювали функції, перекладали папери чи працювали неефективно».

Наступного року оптимізація ОДА та РДА продовжиться. «Штат цих держструктур занадто роздутий. З тими функціями, які вони виконують, може впоратися менша кількість людей», - пояснив Валентин Резніченко.

У 2015-му році облдержадміністрація розпочала співпрацю з десятками громадських активістів. 9 з 12 радників глави області - волонтери. А громадська організація «Громадський контроль», яка допомагає втілювати інноваційні проекти, невід'ємна частина ОДА.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (21.12.15 20:12): Маловато будет.
Оставить 30%, дать им зарплату оставшихся и заставить работать эффективно.
Не справляются - на улицу.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті