Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
12:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

20 вересня в Дніпропетровську в Парку ракет відбудуться Наукові пікніки

20 вересня в Дніпропетровську в Парку ракет відбудуться Наукові пікніки
20 вересня, у неділю величезна інтерактивна лабораторія під відкритим небом чекає всіх жителів міста Дніпропетровська в Парку Ракет. На Наукових пікніках у кожного буде можливість у прямому сенсі торкнутися науки.

Відвідувачі зможуть долучитися до цікавих експериментів, дослідів, ігор з фізики, хімії, математики, геології, робототехніки, біології, електротехніці, та багато інших напрямків науки. Кожен бажаючий зможе відчути себе геніальним науковцем.

З відвідувачами працюватимуть професійні вчені, наукові гуртки, студенти, активісти, талановиті діти. Для тих, у кого спрага до саморозвитку і нових знань на Пікніках буде проходити Лекторій. Молоді вчені проведуть ряд надзвичайно цікавих лекцій простою доступною мовою.

Запрошуємо дітей та дорослих на наукове свято! Початок 20 вересня о 12.00.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Катя  (21.09.15 13:01): Участники - умнички! Молодые, прекрасные, талантливые ученые. Восторг от талантливых детей не испортили ни жара, ни душераздирающая "фоновая" музыка, ни пиарящийся представитель ПР. А ситуация в стране такая, что "лучшие светлые молодые умы" всеми силами пытаются свалить за бугор... Відповісти | З цитатою
Епифанцева в трусах  (18.09.15 12:47): в ПАРКЕ РАКЕТ РАСПОЛОЖИЛСЯ ШТАБ вИЛКУЛА, Вопрос- кому ПРинадлежит парк ракет, если это муниципальная собственность, то что там делает эта М разь, если пан Удодский отдал хозяину собственность - то сидеть должны оба! Они еще за ПРошлое не ответили!!! Відповісти | З цитатою
Синяя птица  (18.09.15 10:55): Для тих, у кого спрага до саморозвитку і нових знань на Пікніках буде проходити Лекторій. Молоді вчені проведуть ряд надзвичайно цікавих лекцій простою доступною мовою.


НЭ МОЖУ ЗРОЗУМИТЫ- ВЗЯТИ ДО ТЯМЫ,- ЧОМУ ДЭКОТРИ СЛОВА З ВЭЛЫКОЇ БУКВЫ.. ТА ШО ОЗНАЧАЕ,- "простою доступною мовою.."
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті