Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
07:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровських етнодизайнерів зарахують до вишів без екзаменів

Дніпропетровських етнодизайнерів зарахують до вишів без екзаменів
Дніпропетровчанки, які взяли участь у Карпатській школі етнодизайну «Косів 2015», автоматично вступлять до вищих навчальних закладів Одеси, Кривого Рогу, Полтави, Харкова або Косова.

Про це повідомили в департаменті культури, туризму, національності та релігій Дніпропетровської ОДА.

Студентам Дніпропетровського театрально-художнього коледжу вручили сертифікати про те, що вони взяли участь у Карпатській школі етнодизайну «Косів 2015», яка традиційно відбулася в Івано-Франківській області.

Аліна Мамонтова, Катерина Носова, Катерина Оробчук, Аліна Шакович, Валерія Поночевна і Галина Марковська показали на виставці Петриківський розпис, оздоблені в народному стилі меблі, ляльок-мотанок та багато іншого. Дівчатка справили враження на дизайнерів і педагогів, які приїхали з різних куточків України, Польщі та Білорусії. Тому їх запросили взяти участь у Міжнародному конгресі «Етнодизайн в контексті українського національного відродження і Євроінтеграції».

Крім того, вже у вересні цього року Дніпропетровський театрально-художній коледж підпише договори, які дозволять учасницям Школи автоматично вступити до одного з українських ВНЗ. Дівчаткам запропонують на вибір Одеський педагогічний університет ім. Ушанського, Криворізький педагогічний університет, Полтавський національний педуніверситет ім. Короленка, Харківський педагогічний університет ім. Сковороди, Косівський інститут декоративно-прикладного мистецтва Львівської національної академії мистецтв.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Я не поняла..  (16.07.15 15:06): Почему на всеобщее ободрение не представлены йихние работы? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті