Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
08:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині 400 родин переселенців отримають гуманітарну допомогу

На Дніпропетровщині 400 родин переселенців отримають гуманітарну допомогу
З 8 по 19 червня Дніпропетровська облдержадміністрація разом з німецькою волонтерською організацією «Asorix» передасть 400 продуктових наборів родинам переселенців. Сьогодні допомогу вже отримали перші 40 родин переселенців.

До 19 червня продуктові набори отримають переселенці Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Кривого Рогу, Павлограду, Нікополя, Новомосковська, Новомосковського та Криничанського районів.

«Спільно з німецькою молоддю, організацією «Азорікс», Дніпропетровська облдержадміністрація сьогодні передала допомогу сім’ям переселенців із зони АТО. Це 40 продуктових наборів для жителів Новомосковського району. Наше завдання - поінформувати тих, хто потребує допомоги про те, що вона є, і надати її», - наголосив начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Владислав Яцук.

Він додав, що облдержадміністрація взаємодіє із низкою міжнародних організацій для надання допомоги переселенцям та родинам учасників АТО. Зокрема, налагоджена взаємодія з організацією «Горєніє», котра надає допомогу переселенцям у розвитку бізнесу. Тривають перемовини з датським фондом про підготовку психологів для роботи з переселенцями та дітьми, що відчули все жахіття війни на собі.

«Вся діяльність нашої організації відбувається з ініціативи людей, котрі в ній працюють. Це не тільки німці, які живуть у Німеччині, а й етнічні німці з країн колишнього СНД. Вони прийняли рішення у зв’язку зі складною ситуацією в Україні надати гуманітарну допомогу. Сьогодні роздаються крупи і консервовані овочі переселенцям із зони АТО, інвалідам, сиротам. Невдовзі з Німеччини надійдуть одяг та медикаменти», - зазначив представник організації «Азорікс» в Україні Євген Гессен.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:


  

Читайте також:


Фриц  (13.06.15 10:19): Молодцы! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті