Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 20 квітня 2024
18:49

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


6 січня 2018, 18:53

Новорічне свято і вистава в Театрі ім. Тараса Шевченка

Діти та сім’ї Дніпровського центру соціальної підтримки «Добре вдома» відвідали новорічне свято і виставу в Театрі ім. Тараса Шевченка.
Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» допомагає та підтримує Дніпровський центр соціальної підтримки для дітей та сімей «Добре вдома» вже 14 рік поспіль. Протягом кожного року на всі свята діти отримують подарунки та увагу від працівників фонду. Ось і в цей день, напередодні Різдва Христова , фонд організував для дітей та сімей Дніпровського центру соціальної підтримки «Добре вдома» відвідування Новорічной вистави «Жив був пес» у Театрі ім. Т. Шевченка. Перед виставою для 40 дітей центру та інших гостей зробили справжнє новорічне свято. Різноманітні конкурси, розважальна програма, казкові герої – все це сподобалось усім присутнім. Новорічна ялинка та подарунки зробили гарний настрій не тільки маленьким гостям свята, а й їх батькам. А після вітань у Дніпровському академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Шевченка відбулася вистава - мюзикл «Жив був пес», поставленого за мотивами української народної казки і яка добре відома всім завдяки чудовому однойменному мультфільму. На цьому святковий день для дітей не завершився . Після завершення вистави юних вихованців дитячого центру очікували святкові подарунки від фонду та спілкування з Новорічними казковими героями.












Останній раз редагувалося: 06.01.2018 18:55
Переглядів: 933
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (06.01.18 19:09): На різдвяну зустріч завітали діти зі Слов'янська
http://gorod.dp.ua/dozor/news.php?id=5085
Відповісти | З цитатою
fundsolidaritycomua  (06.01.18 18:58): Дітей Українського Донбасу поздоровили з Новорічними святами
http://gorod.dp.ua/dozor/news.php?id=5083
Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті