Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
13:02

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

oreiro


4 березня 2016, 10:33

Звернення ініціативної групи членів Радикальної партії Кривого Рогу

Шановні побратими з демократичних сил!
Ініціативна група членів Радикальної партії Олега Ляшка у м. Кривий Ріг не висуватиме свого кандидата на виборах мера міста, які відбудуться 27 березня 2016 року.
Радикальна партія Олега Ляшка закликає всіх представників демократичних сил об’єднатися навколо єдиного кандидата на посаду міського голови м. Кривий Ріг.
Для нас немає значення від якої партії буде обраний мер. Кого люди підтримують той і буде керувати громадою. У Радикальної партії є свої потужні претенденти, але ми готові підтримати єдиного кандидата з однією метою - для консолідації голосів демократичних виборців!
Ми усвідомлюємо всю відповідальність перед жителями міста Кривого Рогу в той час, коли наша країна вимушена відповідати на військову загрозу з боку російсько-терористичних військ!
Ми не можемо дозволити собі знову допустити до влади місцевого князька Вілкула та збіговисько кримінальних «смотрящих», які завдяки містечковій корупції, погрозам та шантажу збагатилися, пограбувавши пересічних криворізців.
Наше завдання - взяти активну участь у виборчому процесі на підтримку демократичних сил. Ми маємо разом відстоювати громадську думку та волевиявлення людей.
Для Радикальної партії Олега Ляшка принципово важливим є питання проведення прозорих та чесних виборів. Не допустити фальсифікації результатів голосування, протизаконних дій та махінацій у виборчому процесі.
Ми закликаємо всі демократичні сили об’єднатися навколо єдиного кандидата на посаду мера Кривого Рогу 27 березня 2016 року та мобілізувати всіх свідомих виборців задля перемоги демократичних проєвропейських сил.

За єдиного кандидата! За Кривий Ріг!
СЛАВА УКРАЇНИ !!!





Переглядів: 2248
Усі записи автора | << | >>

11  (11.03.16 13:40): Задолбал ты уже со своей "скотинякою" Відповісти | З цитатою
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті