Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorodской дозор
Чт, 28 березня 2024
22:30

GORODСКОЙ ДОЗОР

"Голос жінки має силу" в Дніпрі

08.06.2018 09:55

У місті Дніпро Карітас Донецьк в м.Дніпро спільно з Фундацією прав людини(Human Rights Foundation) за підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (ifa) та Міністерства закордонних справ ФРН. розпочали проект з відновлення миру та діалогу для внутрішньо переміщених жінок «Голос жінки має силу 2018», який об’єднує навколо себе сім областей: Луганську (м. Сєвєродонецьк), Закарпатську (м. Ужгород), Дніпропетровську (Дніпро), Чернівецьку, Запорізьку, Харківську та Сумську. Програма реалізується Фундацією прав людини

У першій Школі-тренінгу «Правозахист та цифрові адвокаційні кампанії», яка проходила з 24 по 27 травня в тренінговому центрі «Mama Cares» (Київська область), взяли участь четверо представників від Дніпра.

Тренерами виступали Євген Полтенко, Віталій Бабіка, експерти-правозахисники Мережі правового розвитку, та Роман Лихачов, експерт Чугуївської правозахисної групи.

За чотири дні тренінгу були проведені інтерактивні лекції на теми «Види адвокаційних кампаній з захисту прав людини, їх підготовка та вирішення можливих проблем», «Судовий захист як складова адвокаційної кампанії», «Електронні можливості для планування різних видів адвокаційних кампаній та їх просування». Для глибшого дослідження цих тем учасники мали змогу працювати в невеликих групах, а потім презентувати свої кейси для загального обговорювання.

Друга Школа-тренінг, присвячена Резолюції ООН № 1325, миротворчості та блогерству, стартувала 29 травня. Попереду ще дві: «Гучніше слів: як стати блогером» та «Арт-терапевтичні техніки у вирішенні конфліктів і миротворенні».

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Усього 1. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 1 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті