Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorodской дозор
Чт, 28 березня 2024
12:57

GORODСКОЙ ДОЗОР

Сергій Рибалка на Дніпропетровщині відкрив волонтерський центр

03.06.2019 10:25

Сергій Рибалка 1 червня в с. Веселе Синельниківського району Дніпропетровської області відкрив приміщення волонтерського центру «Надія». Там працюватиме недільна школа для дітей, центр психологічної реабілітації військових та відділ гуманітарної допомоги.
«Щиро вдячний за сприяння у будівництві центру і допомогу Юрію Помазану, Сергію Бєлому, нашим волонтерам: Левюк Сергію, Моторину Єгору, Гавриличу Євгену, а також нашим військовим із АТО: Колисниченко Дмитру, Луцак Юрію, Прядко Сергію, Ковальчуку Віктору, Захарову Олегу, Геращенко Наталії, Крепович Костянтину, Губі Василю. Ми робили і продовжимо робити все, щоб допомогти нашим хлопцям, які захищають Україну, повернутися до нормального життя і знайти роботу», - підкреслив Сергій Рибалка.
Народний депутат регулярно допомагає нашим бійцям, адже вони потребують як фізичної, так і психологічної реабілітації. І кожен з нас в змозі допомогти бійцям повернутися до стабільного нормального життя.

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Стимулювання розвитку технологій та промисловості в Україні – мета міжфракційної депутатської групи «Незалежність і розвиток» - Сергій Рибалка

17.05.2019 10:30

Створення умов для розвитку вітчизняної науки, технологій і ключових галузей промисловості – один з найважливіших пріоритетів діяльності міжфракційної депутатської групи «Незалежність та розвиток». Про це після засідання групи заявив її керівник Сергій Рибалка.
За його словами, депутати різних фракцій об’єдналися навколо спільного бачення, як зупинити деградацію країни та створити умови для її розвитку.
Як заявив на засіданні народний депутат Іван Куліченко (БПП), потрібна системна зміна промислової політики. «Лише кардинальна зміна ставлення держави може врятувати космічну галузь. Допуск приватних інвестицій дасть поштовх до її розвитку», - сказав Іван Куліченко. Сергій Рибалка підкреслив, що група ставить собі за мету пришвидшення ухвалення відповідних законопроектів та державної космічної програми.
«Соромно, коли влада перетворила військово-промисловий комплекс на годівницю для аферистів, які навіть прості запчастини купували за кордоном втридорога. За ефективного керівництва Україна може не просто виробляти більшість комплектуючих для зброї та військової техніки сама, а й перетворити ВПК на точку зростання економіки та розвитку власних технологій», - заявив народний депутат Віктор Романюк («НФ»).
За словами народного депутата Олександра Жолобецького (БПП), Україна поступово втрачає суднобудування, проте його розвиток дасть потужний поштовх до зростання десятків супутніх галузей та створить десятки тисяч робочих місць.
Зусилля групи «Незалежність і розвиток» буде також спрямовано на реформування вітчизняної науки, заявив на засіданні народний депутат Євген Рибчинський («Воля народу»). «Реформа української науки, системи захисту авторських прав та створення умов для впровадження вітчизняних розробок у виробництво, підтримка вітчизняних технологічних стартапів дасть змогу поступово змінювати структуру економіки, створювати високооплачувані робочі місця та зупиняти масовий виїзд наших працівників за кордон», - сказав Євген Рибчинський.
Найближчим часом депутати планують напрацювати топ-10 важливих законопроектів для подальшого просування в парламенті.
Міжфракційне депутатське об'єднання «Незалежність і розвиток», до якого увійшли народні депутати з БПП, «Народного фронту», Радикальної партії, «Опозиційного блоку» і групи «Воля Народу», було зареєстровано у Верховній Раді в квітні 2019 року.

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Сергей Рыбалка: Стабильность хрупка – кризис может похоронить рейтинги нового президента и надежды людей на лучшую жизнь.

16.05.2019 10:58

Экономическая стабильность в Украине очень хрупка, а о вероятности нового мирового кризиса говорят многие эксперты, включая главу МВФ, - заявил в интервью «Украинским новостям» экс-глава банковского комитета Верховной Рады и лидер межфракционного объединения «Независимость и развитие» Сергей Рыбалка.
«Пока гром не грянет, власть не почешется. Нам будет очень тяжело при сильном падении цен на наш экспорт. К сожалению, Украина стала бедной страной с сырьевой экономикой, зависимой от внешних колебаний. Мы тратим на обслуживание долгов более трети расходов госбюджета. Это не позволяет нам расти быстрее. Мы до конца не вышли из прошлого кризиса, а можем угодить в новый», - сказал народный депутат.
По его словам, все политики обязаны это учитывать, включая нового президента. «Иначе дальнейшее обнищание народа может похоронить и его рейтинг, и надежды людей на лучшую жизнь», - сказал Сергей Рыбалка.
Он считает, что надо кардинально ускорять реформы, а для этого обязаны сотрудничать все ветви власти.
Межфракционное депутатское объединение «Независимость и развитие», в которое вошли народные депутаты из БПП, «Народного фронта», Радикальной партии, «Оппозиционного блока» и группы «Воля Народа», было зарегистрировано в Верховной Раде в апреле 2019 года.

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Усього 86. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 29 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті