Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 14 червня 2024
12:09

БЛОГ

Samara.dnipro

Гостиничный комплекс Самара расположен в живописном лесу, на берегу реки Самара, под городом Новомосковск, в 30 км от Днепропетровска.

Отдых на берегу реки Гостиничный комплекс "Самара"

19.04.2016 13:16

Готельний комплекс (база відпочинку) «Самара» розташувався на мальовничому березі річки Самара, поруч з селом Орлівщина. У тіні багаторічного дубового лісу, серед співу птахів і прозорого повітря. Так приємно насолодитися спокоєм, позбутися від щоденної рутини і просто отримувати задоволення від якісного відпочинку !

На території нашого готельного комплексу працює 8 котеджів класу «Люкс», чотирьох поверховий готель на 32 номери класів «Стандарт» і «Люкс», ресторан, 2 сауни ( одна з яких з басейном). Широкий асортимент можливостей для активного відпочинку дозволить відволіктися від щоденних справ, зміцнити здоров'я і повністю зануритися в безтурботну атмосферу нашого готельного комплексу.
Комфортні номери, обладнані всіма зручностями, які необхідні сучасній людині. Тут ви зможете відпочити після активного дня. Дерев'яні альтанки, що розташувалися в тіні лісу запрошують гостей бази відпочинку насолодитися свіжим повітрям в цьому райському куточку. Для гостей нашого готельного комплексу також надається можливість активного відпочинку на природі - теніс, волейбол, бадмінтон, басейн.

В готельному комплексі "Самара" до Ваших послуг:
• Котедж класу Люкс – комфортні котеджі класу люкс що використовуються цілий рік.
• Комфортабельні сучасні номери для проведення романтичних зустрічей і затишних вечорів.
• На базі відпочинку "САМАРА" Ви зможете відзначити будь-які урочистості: дні народження, ювілеї, весілля, корпоративи, зустрічі друзів. Для цього ми пропонуємо Вам просторі банкетні зали в ресторані.
• Готельний комплекс «САМАРА» також надає повний комплекс послуг по конференц-сервісу. У Вашому розпорядженні конференц-зали, кімнати для бізнес-переговорів та кава-брейків.
• Для проведення активного літнього відпочинку дорослих і дітей на території бази відпочинку дитяче містечко і волейбольний майданчик.
• Ви можете абсолютно не хвилюватися за Ваш автомобіль, оскільки на території бази відпочинку розташовані автостоянки.
• За Вашим бажанням ми можемо організувати кінні прогулянки.
• Обладнані майданчики для барбекю біля котеджів.
• Пляж з обладнаними майданчиками для застіль.
• База відпочинку можливо орендувати човен і Ви зможете обстежити всі "рибні" місця і річку.

До Ваших послуг ресторан «Самара» - місце де домашня кухня, доповнена оригінальним оформленням, створюють дивовижну атмосферу українського свята. Ми запрошуємо всіх бажаючих, відзначити урочисті події в нашому ресторані.

Приїжджайте до нас з дітьми - для того щоб малюки були не менш щасливі, ніж батьки, відпочиваючи на нашій туристичній базі, ми створили для них спеціальний ігровий куточок: гірки, сходи і багато іншого дають можливість навіть самому енергійному непосиді вдосталь побігати і попустувати.



Настроение: позитив
Музыка: живая мужика, дискотека

Коментарі: 0 | Залишити коментар


Усього 1. Попередня cторінка | Сторінка 1 з 1 | Наступна сторінка
Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті