Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Блог
Вт, 28 мая 2024
19:00

БЛОГИ

lorik1702


7 мая 2024, 08:51

Сьогодення: податкова Дніпропетровщини розвиває та розширює комунікації

Збільшення надходжень до місцевих бюджетів наразі – одна з найважливіших задач податківців, а ефективне співробітництво з територіальними громадами дозволяє своєчасно реагувати і вирішувати нагальні питання. Лише у співпраці податкової служби з територіальними громадами можливе досягнення паритетності у взаємодії платників і держави.
Очільниця податкової служби Дніпропетровщини Наталя Федаш разом з командою фахівців продовжує робочі візити до державних податкових інспекцій області (ДПІ). Сьогодні завітали до центрів обслуговування платників (ЦОП) Павлоградської, Юр’ївської, Тернівської, Петропавлівської та Першотравенської ДПІ.
З метою розширення та удосконалення співпраці податківці Дніпропетровщини спілкувались з представниками територіальних громад, мешканці яких обслуговуються у цих ЦОПах.
Ключові питання під час комунікацій – застосування касової техніки, у тому числі, наявність нульових виторгів через реєстратори розрахункових операцій/програмні РРО на господарських об’єктах; легалізація заробітної плати; адміністрування плати за землю, мінімальне податкове зобов’язання, погашення податкового боргу.
Розширюємо подальшу співпрацю!


Последний раз редактировалось: 07.05.2024 08:51


Все записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Объявления

Мой gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте