Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Нд, 16 червня 2024
07:59

Літл Грім

Подивитися афішу: Літл Грім Для всієї родини, Анімація

Yakari, le film
Бельгия, Франция, Германия, 2020, 🕓 79 min


Реж.: Ксавье Джакометти, Тоби Генкель

Давайте познайомимося з Якарі – це допитливий хлопчик з індійського племені лакота. Він мріє підкорити собі найшвидшого мустанга. Одного разу, гуляючи преріями, він побачив коня, нога якого застрягла між камінням. Якарі звільнив тварину. За свою доброту він отримав навіть більше, ніж міг мріяти. Звільнений ним мустанг Літл Грім став йому вірним другом. До того ж Якарі заволодів чарівним пером, яке наділяє його даром спілкування із тваринами.

Пригодницький сімейний мультфільм «Літл Грім» зняли у копродукції Бельгія, Франція та Німеччина. Мова оригіналу – французька. У основу сюжету покладено популярні у Європі комікси про індійського хлопчика, який розуміє мову тварин. Комікси почали виходити у 1969 році та налічують 26 томів. Їх переклали на 20 мов. Найбільш близький до сюжету коміксів мультсеріал знімали з 1973 по 2020 рік, він налічує 41 серію. Даний проект є першим повнометражним анімаційним фільмом про героя.


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті