Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Пн, 17 червня 2024
13:21

Рок Дог 2

Подивитися афішу: Рок Дог 2 Для всієї родини, Анімація, Пригоди

Rock Dog 2
США, 2021, 🕓 91 min


Реж.: Марк Балдо

Головний герой мультфільму – молодий тібетський мастиф Боді. Повний сили та енергії, він не хоче сидіти на місці та готовий робити будь що для втілення своєї мрії. Боді вже давно вирішив, що хоче присвятити себе музиці. Пройшовши крізь низку випробувань, наш герой нарешті потрапляє до справжнього рок-гурту. Боді зі своїм грутом True Blue співатимуть разом із найпопулярнішою поп-зіркою Lil 'Foxy. Тільки так Боді та його друзі зможуть зрозуміти справжню ціну слави та все одно лишитись друзями.

Пригодницький сімейний мультфільм «Рок Доґ 2» – це продовження історії про музикального пса. Сюжет ґрунтується на графічному романі, який написав та проілюстрував китайський рок-виконавець Чжжен Цзюнь. Мультфільм знято у США, тоді як першу частину, яка вийшла у 2016 році, створювали спільно Китай та Сполучені Штати. Виробництво тоді обійшлося у 60 млн. доларів, що зробило мультфільм найдорожчим анімаційним проектом, який фінансувався Китаєм.





 

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті