Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Нд, 16 червня 2024
00:16

Лінія горизонту

Подивитися афішу: Лінія горизонту Трилер

Horizon Line
Швеция, 2020, 🕓 87 min


Реж.: Микаэль Марсимаин
✩✩✩: Александр Дреймон, Эллисон Уильямс, Кит Дэвид, Пёрл Маки, Джумэйн Хантер, Ламин Тамба

Джексон (Александр Дреймон) і Сара (Еллісон Вільямс) колись були разом. Хоч вони й воліли б одне одного ніколи більше не бачити, але доведеться провести деякий час разом. Їх запросили на весілля спільні друзі. Церемонія відбудеться на віддаленому тропічному острові. Аби дістатися туди, колишні закохані опиняються удвох на борту літака, що летить над Індійським океаном. Окрім них у літаку лише пілот. Під час польоту у нього трапляється серцевий напад. Тепер шанси Сари та Джексона на виживання залежать від того, наскільки злагоджено вони діятимуть аби врятуватися.



Olenaaaa  (05.12.20 21:12): Фильм, если смотреть на детали, абсурдный или мягче сказать фантастический, но смотреть было интересно, скучно во время просмотра точно не будет. Відповісти | З цитатою
Катерина  (23.11.20 21:15): Не плохой( особенно на фоне того что сейчас идёт в прокате), ничего лишнего в сюжете, 8/10 Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті