Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
11:15

ТРАКТОР З ВЕРТИКАЛЬНИМ ЗЛЕТОМ

ТРАКТОР З ВЕРТИКАЛЬНИМ ЗЛЕТОМ

Метою цієї виставки є зображення продукції громадянського призначення, яку випускав Південний Машинобудівний завод у Дніпрі. Взагалі ПМЗ виготовляв ракети-носії, космічні апарати та ракетні двигуни, тому наше місто є космічним центром України. Крім того, раніше завод займався виробництвом тракторів, автомобілів та предметів домашнього вжитку, які були майже в кожного мешканця Дніпра. Музей «Машини Часу» зібрав експозицію усіх товарів невоєнного призначення, які виготовляв ПМЗ.

На виставці будуть представлені дитячі іграшки, рекламні буклети тих років, автомобили, зонти, велосипед «Гном», копія трактора ПМЗ 6АК та багато іншого. На гостей музею «Машини Часу» чекає цікава екскурсія про різноманітні товари громадського призначення, та як, чому і якій кількості вони виготовлялись на заводі ПМЗ.

Також відвідувачі виставки матимуть змогу взяти участь у соціальному опитуванні та розповісти, ким працювали вони або їх батьки на ПМЗ.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте