Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
11:19

Безкоштовні курси української мови

Посмотреть афишу: Безкоштовні курси української мови Мастер-класс

Книгарня «Є» та проект «Безкоштовні курси вивчення української мови» запрошують на україномовний розмовний клуб, який відбудеться 22 березня. Початок – о 19.00.

Проект «Безкоштовні курси вивчення української мови» проходить в Дніпрі вже 4-й рік. За цей час багато охочих змогли опанувати орфографічні та орфоепічні особливості українською мови. Тому виникла потреба активного втілення набутих знань у дружньому україномовному середовищі. З огляду на це створено «Розмовний клуб», де кожен зможе потренувати свої навички у говорінні, подолати «мовний бар’єр», знайти однодумців та гарно провести час.

Протягом заняття продовжимо розмову про туристичний потенціал Дніпра, про розвиток туризму в Україні та власні вподобання для мандрівок.

Захід проводить викладачка «Безкоштовних курсів вивчення української мови», вчителька української мови та літератури Юлія Лаптєєва.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте