Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
17:18

Історія японського лука

Історія японського лука

Документальный фильм, Лекция

Вже третій рік поспіль діє у Дніпропетровській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Первоучителів слов'янських Кирила І Мефодія (сектор соціокультурних проектів і зовнішніх зв'язків) цікавий проект, за участі товариства японської культури «Фудошинкан» - «Українське вікно до японської душі».

Чергова відео-лекція, в рамках проекту, присвячена історії японського лука. Під час проведення заходу, буде демонструватися документальний фільм виробництва кіностудії Parthenon Entertainment (США, 2009), режисерів Джона Вейта та Яна Марча «Samurai Bow» («Лук самурая»).

Створений більш ніж 1000 років тому, японський лук і зараз лишається ефективним бойовим засобом і зберігає багато таємниць та історій, а володіння їм є справжнім мистецтвом. Відкриє завісу над всіма питаннями керівник товариства японської культури " Фудошинкан" Дмитро Масько.

Запрошуємо всіх поціновувачів японської історії та культури 25 лютого о 12.00 до ДОУНБ (вул. Ю.Савченка, 10., 2-й поверх, конференц-зала). Вхід вільний.

Телефони для довідок:(056) 770-57-32, (067)- 281-09-34


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте