Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
01:07

Виставка Тамари Горбунової «Лялькова феєрія»

Виставка Тамари Горбунової «Лялькова феєрія»

7 листопада об 11:30 у приміщенні Дніпровського Будинку мистецтв (вул. Філософська, 23) відбудеться відкриття персональної виставки «Лялькова феєрія» майстра народного мистецтва Тамари Горбунової.

Майстриня підготувала виставку до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, що відповідно до Указу Президента святкується 9-го листопада.

Відвідувачі зможуть побачити різновиди української іграшки та зразки побутування народної ляльки. В експозиції представлені народні ляльки, характерні для Середнього Подніпров’я як ігрові, так і сюжетні. З великою любов’ю майстриня створила лялькові композиції, що відображають улюблені нею народні свята: Різдво (композиція «Колядники»), Великдень (композиція «Родина іде до церкви»), День матері (композиція «Щасливе материнство»). Символічним є присутність на виставці образу птаха, що свідчить про прагнення майстрині до пошуку, польоту, високого та чистого.

Тамара Горбунова народилась у м. Дніпро у 1953 році. Навчалась у Дніпропетровському педучилищі та працювала вчителем молодших класів у школах Дніпра №134 та №91. З 2014 року – член об’єднання майстрів народного мистецтва Дніпровського Будинку мистецтв. Учасник регіональних та Всеукраїнських виставок народного та декоративно-вжиткового мистецтва у Дніпрі: «Різдвяна казка», «Мистецькі атрибути Великодніх свят», «Магія творення ляльки», «Народне мистецтво козацького краю», у Львові – «Етнолялька», у Запоріжжі – «Від пращурів до нащадків», у Києві – «Кращий твір року». У жовтні – персональна виставка майстрині експонувалась у Шевченківському національному заповіднику та музеї «Народне декоративне мистецтво Канівщини».

Виставка буде експонуватись з 7-го до 27-го листопада у приміщенні Будинку мистецтв щоденно з 10:00 до 18:00, крім суботи та неділі.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте