Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
01:47

Дерева вмирають стоячи

Посмотреть афишу: Дерева вмирають стоячи Комедия

Алехандро Касона
Переклад з іспанської - В. Нестеровського

Комедія на 2 дії

Режисер-постановник – нар. арт. України Лідія Кушкова
Художник – Тетяна Котенко
Балетмейстер – Олексій Коваленко
Музичне оформлення Юрія Бєдніка

У головних ролях: нар. арт. Укр. Лідія Кушкова, артисти: Вілен Головко, Світлана Сушко, Максим Подорожний, Василь Петрушко та ін.

АЛЕХАНДРО КАСОНА (1903-1965) – іспанський поет і драматург, якого відносять до покоління 1927 року. Займався акторською діяльністю. У 1931 році організував в Мадриді народний театр. Після приходу до влади в Іспанії генерала Франко емігрував і жив у Мексиці та Аргентині. У творчості присутні елементи символізму та експресіонізму. Прем’єра вистави «Дерева вмирають стоячи» відбулася в Буенос-Айресі, столиці Аргентини.

Більшість критиків чомусь вважає, що дія відбувається в Іспанії, але жодних даних, що підтверджують цей факт, у п'єсі немає, а палісандрове дерево не росте в Європі взагалі*

Чому сеньйор Бальбоа вигнав з дому єдиного внука? Що краще гірка правда чи солодка брехня? Хто іноді рідніші – близькі родичі або зовсім чужі люди, які розуміють тебе з півслова і наповнюють життя радістю і смислом. На ці та інші питання дає відповідь наша гостросюжетна комедія на дві дії.

Дата прем’єри – 25 березня 2017 року

ДОВІДКА:

ПАЛІСАНДР (фр. palissandre) - назва деревини ряду порід тропічних дерев. Види палісандра, що вдвічі міцніші за дуб, зустрічаються у всій тропічній зоні від Південної Америки, Африки і до Південно-Східної Азії, наприклад: фіолетове або королівське дерево (на сцені), палісандр Ріо, кокоболо та багато інших, які узагальнено називають палісандром або палісандровим деревом.













 

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте