Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
13:36

Лист у Різдвяну казку

Лист у Різдвяну казку

Живопись

19 грудня у приміщенні Дніпровського Будинку мистецтв Дніпровської міської ради (вул. Філософська, 23) відбулося відкриття традиційної виставки дитячого малюнку «Лист у Різдвяну казку».

Виставка «Лист у Різдвяну казку» організована з метою популяризації дитячої творчості Дніпра, покращення роботи з естетичного виховання засобами образотворчого мистецтва та подальшого сприяння розвитку мистецької зміни.

Кількість дітей, бажаючих показати свої роботи на виставці, збільшується. Для експонування відібрані 211 дитячих малюнків 199 юних художників. Учасники віком від 2 до 16 років – вихованці 17 дитячих колективів: студій і гуртків образотворчого мистецтва закладів культури міста, клубів школярів, образотворчих класів шкіл естетичного виховання та інші обдаровані діти.

Планується проведення екскурсій по експозиції, «круглий стіл» керівників дитячих колективів.

Виставка «Лист у Різдвяну казку» відкриває цілий цикл святкових новорічних заходів у Дніпровському Будинку мистецтв і буде експонуватись до 19 січня 2018 року. Щиро запрошуємо познайомитись з новорічними дитячими роботами.




  

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте