Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
20:05

Пісочно-анімаційна програма «Світ у пошуках щастя»

Посмотреть афишу: Пісочно-анімаційна програма «Світ у пошуках щастя» Для всей семьи

До Дня захисника України, До Дня святої Покрови ми присвячуємо нашу програму для людей, які не байдужі до своєї Країни, до своєї Родини і мріють бути щасливим в них.

Кожен день нашого буття є особливим і важливим для нас і для людей, які нас оточують. Ми пропонуємо в нашій шоу – програмі на мить призупинитись, озирнутись і побачити, що світ, в якому ми живемо, люди, що поруч з нами, та відчуття до них – це і є бажане щастя…

Сюжет, який розкривається через пісочні образи на екрані в поєднанні з музикою, та чарівною піснею пронизує всі струни душі і не залишить нікого байдужими, бо це про кожного з нас ,про ті думки і почуття, емоції і переживання, які виразити словами неможливо. Наша програма поділяється на три частини, як і саме, поняття щастя. По-перше, це коли є любов до ближнього, яка прививається з колисковою матері і на протязі всього життя ми маємо можливість кохати, співчувати, радіти, поважати і продовжувати гарні традиціїї своїх батьків, це і є один із фундаментів щастя, яке так зворушливо відчувається під колоритні струни бандури та чуттєвої української пісні.

За допомогою алегоричних образів та контрастів, що зображені у сюжеті другої частини вистави « Війна і мир», ми закликаємо глядача замислитись та згадати для чого ми прийшли у цей світ і яка наша природна місія у ньому. І саме діти ,які приймають участь у виставі, як помічники художника, нагадують дорослим в своїх малюнках та віршах про мирне щасливе дитинство, яке їм так потрібно для життя: коли є мама, тато, пісня і «хліба вдосталь, кожному, ось так».

А то як же нашому народу без почуття тонкого національного гумору, але ж той, хто володіє гумором, який так вдало спасає нас від труднощів та негараздів, тримає нас у тонусі непростого життя, буде завжди відчувати себе щасливим. В цьому розділі програми казка Жив Був Пес, яка так вжилася з нашим народом.

Жанр, в якому ми пропонуємо нашу виставу ще невідомий, але близький кожному. В ньому, як в справжньому житті, є місце і трагедії, і комедії, і ліричності буденного життя.Це поєднання є справжнє диво, яке так захоплює глядачів, приголомшує дорослого і вчить молодшого, відновлює свідомість і дарує надiю.

В програмі беруть участь:

Художник пісочної анімації - Ольга Ткаченко

Ансамбль Бандуристів «LiverLand»

Колектив сучасного балету «Пріма-вера», керівник Олена Скрябіна

Ведуча – Олександра Шепель

Юні актори – Дар'я Мотуз, Давід Шепель

Керівник проекту та режисер програми – Лілія Шепель

Тривалість програми 1 год


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте