Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пн, 29 апреля 2024
18:40

Kyiv International Short Film Festival 2014

Kyiv International Short Film Festival 2014 Короткий метр

У кінці травня в Києві завершив свою роботу фестиваль короткометражного кіно в Україні — Kyiv International Short Film Festival (KISFF), котрий цього року пройшов втретє. На фестивалі було показано найширшу панораму короткометражного кіно — 150 фільмів з усіх континентів — та останні короткометражні здобутки українського кінематографу.

Вже традиційно, після основних подій в Києві, фестиваль представляє кращі роботи в містах України. Цього року буде продемонстровано два блоки фільмів, в які ввійдуть картини переможці за версією міжнародного журі фестивалю та кращі фільми за думкою кінокритиків та організаторів фестивалю.

Перший блок, початок - 19:00

«Узбережжя Північного моря»
Джош Ведлейк
Великобританія, 2013
«Узбережжя Північного моря» — це 11-ти хвилинний CG короткометражний анімаційний фільм, знятий за мій останній рік у Королівському коледжі мистецтв (RCA) . Через відчужену одіссею фільм розповідає історію кохання, життя і божевілля.

«Браконьєрка»
Мартен Тронкарт
Франція, 2013
Сазана щасливо живе так, як бажає, не зважаючи на правила. Та вона не одна в цьому світі, й інші, налякані її свободою, вирішують показати їй, як усе насправді влаштовано.

«Симфонія №42»
Река Буксі
Угорщина, 2014
Фільм веде нетрадиційну оповідь, показуючи суб’єктивний світ протягом 47 сцен. Переплетені з асоціаціями маленькі події показують ірраціональний зв’язок з нашим оточенням. Сюрреалістичні ситуації засновані на взаємодії людини і природи.

«Невинні»
Ронні Трокер
Франція, 2013
У грудні 2011-го у містечку на півночі Італії молодий чоловік повертається додому ввечері, як і зазвичай. Він зупиняє авто і зустрічає заплаканою свою 16-річну сестру перед будинком. Вона розповідає йому, що двоє циганів брутально зґвалтували її. Молодий чоловік одразу кидається на пошуки зловмисників, та не може їх знайти. Тим часом сусіди організовують марш солідарності у зв’язку з цією подією. Напруга зростає…

«Така весна»
Еріка Лу
Тайвань, 2013
Сяо Джу — 86-річна виробниця сухого м’яса у сільській місцевості Чіа-ї у Тайвані. Її «син-автовідповідач» не реагує на її дзвінки, а вона прагне змін і пригод. Тож якось жінка спакує своє життя у потерту блакитну валізу і вирушить до Тайбея, щоб відшукати свою «весну».

Другий блок, початок - 21:00

«Тет-а-тет»
Дастін Гай Дефа
США, 2014
Чоловік прокидається після домашньої вечірки і бачить у себе на підлозі непритомну незнайомку. Він витрачає увесь день на те, щоб переконати її піти.

«День змінив ніч»
Жан-Габріель Періо
Франція, 2013
Вісім портретів. Вісім мрій. Вісім втеч.

«Ud, spring over, ind»
Томас Данесков
Данія, 2013
Расмус приїжджає до родинного будинку, щоб відвідати свого батька, з яким він не спілкувався протягом багатьох місяців. Там справдився його найбільший страх. Його тато раптово втратив глузд, живучі наодинці в палатці під сімейною альтанкою, багато випиваючи і намагаючись завершити свій науково-фантастичний роман.

«Так закінчилось літо»
Марина Рощина
Україна
У кожного хлопця є день, коли йому здається, що він вже став чоловіком. Що може пробудити дорослого в юнакові? Андрій – молодий хлопець, який живе з матір’ю в провінційному містечку. Після поїздки до батька, з яким він рідка бачиться, Андрій відчуває, що настав час бути господарем своєї долі.

«Загублений шарф»
Еон Даффі
Ірландія, 2013
Білка Альберт робить приголомшливе відкриття… він загубив свій улюблений шарф. Він йде в ліс щоб знайти бодай когось на допомогу, але там всі зайняті власними турботами. Він допомагає усім, кому може, але це, здається, не наближує його до мети.



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте